Publikuar më: 16 Qershor, 2011
I pakategorizuar | nga AMA-News

Seks në kishë për të shpëtuar pyjet

E keni provuar ndonjë herë që të bëni seks në kishë? Këtë gjë e kanë bërë dy anëtarë të një grupi norvegjez për mbrojtjen e pyjeve. Ata kanë filluar të zhvishen dhe të bëjnë seks gjatë një meshe. Pas kësaj, zyrtarët e kishës thirrën policinë. Besimtarët e fyer reaguan gjithashtu, duke ndarë burrin e gruan. I mbajtën derisa erdhi policia. U kap edhe personi që fotografoi çiftin e lartpërmendur.

Grupi norvegjez “Fu*k For Forests” përpiqet të nxjerrë në pah shkatërrimin e pyjeve në gjithë botën, duke bërë seks në publik. Në këtë mënyrë dëshirojnë të tërheqin vëmendjen për këtë problem. Dy të rinjtë u arrestuan nga policia, por nuk pritet që ata të mbahen në burg.Tema